Jobcoaching

Aan de slag met re-integratie!

Jobcoaching

Jobcoaching houdt in dat uw werknemer met een arbeidshandicap op de werkplek persoonlijk, intensief en resultaatgericht wordt begeleid en ondersteund door een vaste jobcoach. Voor de werknemer wordt een individueel begeleidingstraject gemaakt, afgestemd op de persoonlijke omstandigheden en behoeftes van zowel de werknemer als de werkgever.

In veel gevallen hoeft jobcoaching een werkgever of werknemer niets te kosten. Het UWV financiert namelijk jobcoaching op het werk van een arbeidsgehandicapte werknemer door een erkende jobcoachorganisatie. Enroute is door het UWV erkend als jobcoachorganisatie.

Voor wie is jobcoaching bestemd?

Jobcoaching is met name bestemd voor mensen die op een werkplek extra begeleiding behoeven en die zonder deze begeleiding dreigen uit te vallen. Ook werknemers met veel en constante problemen bij het werken (bijv. door een structurele functionele beperking) kunnen een jobcoach krijgen. Het doel van jobcoaching is het voorkomen van uitval op een (leer/)werkplek en daarmee de duurzaamheid van de baan positief te beïnvloeden.

Wat zijn de kosten van jobcoaching?

In veel gevallen hoeft jobcoaching een werkgever of werknemer niets te kosten. Het UWV financiert namelijk jobcoaching op het werk van een arbeidsgehandicapte werknemer door een erkende jobcoachorganisatie. Enroute is door het UWV erkend als jobcoachorganisatie. De jobcoach stelt samen met de werknemer een begeleidingsplan op voor 6 maanden. Dit plan wordt ter beoordeling voorgelegd aan de arbeidsdeskundige van het UWV en bij akkoord kan er gestart worden met de begeleiding.

Werknemer met een arbeidshandicap

Heeft u een werknemer met een (gedeeltelijke) WIA, WAO, WA-jong uitkering of een structurele functionele beperking en bent u benieuwd wat Enroute voor uw werknemer kan betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Als jobcoach begeleid ik mensen met een arbeidsbeperking (met name Wajong-eren) naar en op een passende werkplek. Inmiddels werken we samen met een aantal bedrijven die deze doelgroep een warm hart toedragen en hen de kans bieden om hun talenten te ontwikkelen en te laten voelen dat zij "ertoe doen". Om middels de ondersteuning op de werkplek bij te dragen aan dit succes is natuurlijk fantastisch.

Renée Fransz, Jobcoach

Bel, mail of kom langs!

 Wilt u meer informatie over jobcoaching?
Bel, mail of kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Neem contact op voor een gratis gesprek

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2019 Enroute BV
Re-integratie
Werkwijze
Meer over reintegratie
Artikelen
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo