Loopbaanadvies

Onze loopbaancoach ondersteunt u in het scherp krijgen van uw drijfveren en competenties. Hoe is uw loopbaan tot nu toe verlopen en hoe gaat u om met veranderingen? Wat zijn uw sterke en minder sterke punten? Wat vindt u op dit moment belangrijk in werk en in een werkomgeving? Wat is uw wens en hoe wilt u die bereiken?

Enroute ondersteunt u met persoonlijke reflectieve gesprekken met een ervaren loopbaancoach die uw specifieke situatie als uitgangspunt neemt. Het blijft tenslotte maatwerk. Tevens krijgt u thuisopdrachten om uw inzichten te vergroten, welke worden nabesproken met uw loopbaancoach. 

Oriënterend gesprek

Loopbaan advies bij Enroute is persoonlijk en professioneel. Wij richten ons op úw werkvragen en houden in het oog waar economie en samenleving behoefte aan hebben. Tijdens een kosteloos oriënterend gesprek met uw persoonlijke coach onderzoekt u wat nodig én mogelijk is. Is er een ‘klik’? Dan bepaalt u samen welke stappen nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen.

Loopbaanvragen

Loopbaanbegeleiding draait dus om coaching bij uw persoonlijke loopbaanvragen. Dit kunnen vragen zijn als:

  1. Mijn huidige werk past niet meer bij mij, wat nu?
  2. Wat zou ik nog meer kunnen en willen?
  3. Ik wordt ontslagen, hoe verder?
  4. Welke kant wil ik op in mijn loopbaan?
  5. Wil ik dit werk nog jaren blijven doen, of is het tijd om te veranderen?
  6. Ik wil een andere koers gaan varen. Hoe pak ik dat aan?


Het kan zijn dat deze vragen opkomen, omdat u vastloopt in uw werk of omdat u niet meer tevreden bent over uw werk. Het kan ook zijn, dat u  meer uit uw talenten wilt halen. Mogelijk dat een (aankomend) ontslag of andere veranderingen in uw leven u noodzaken hierover na te denken. Misschien wilt u uw loopbaan zorgvuldig afbouwen of juist een goede invulling geven nu u langer zult moeten doorwerken.


Het doel van loopbaanbegeleiding

De coach van Enroute helpt u uw blikveld te verruimen en houdt u hierbij op een respectvolle wijze een spiegel voor t.a.v. de uitvoerbaarheid van uw ambities. Doel is een uitvoerbaar stappenplan. Uw persoonlijk profiel en passende stappen in uw loopbaan staan er in vermeld en ook de wijze waarop u deze gaat uitvoeren. U krijgt inzicht en handvatten voor een volgende stap. Maar met inzicht alleen bent u er niet, u zult ook de stap moeten durven wagen om  er naar te handelen. Focussen en doorpakken. U bent natuurlijk zelf eigenaar van uw traject. Tegelijkertijd zal uw coach u stimuleren en ondersteunen om uw doel te behalen.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over loopbaanbegeleiding / loopbaancoaching of wilt u een vrijblijvend oriënterend gesprek plannen? Enroute is u graag van dienst in de regio Haarlem, Amsterdam en Alkmaar. Neem voor meer informatie contact met ons op.

lt u meer weten?

Wilt u meer weten over de participatiewet of bent u benieuwd hoe u als werkgever mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een passende werkplek kan aanbieden. Enroute is u graag van dienst. Neem voor meer informatie contact met ons op.

- See more at: http://www.enroutereintegratie.nl/participatiewet.html#sthash.wk0fd1Pz.dpuf

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over de participatiewet of bent u benieuwd hoe u als werkgever mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een passende werkplek kan aanbieden. Enroute is u graag van dienst. Neem voor meer informatie contact met ons op.

- See more at: http://www.enroutereintegratie.nl/participatiewet.html#sthash.wk0fd1Pz.dpuf

Jouw coachvraag vertalen naar concrete stappen en doelen in combinatie met inzicht, lol en bewustwording zijn voor mij de juiste ingrediënten voor een geslaagd traject.

Claire Recourt, Outplacement & loopbaancoach
Wilt u meer informatie
over loopbaancoaching?

Bel me terug Gratis offerte

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2019 Enroute BV
Re-integratie
Werkwijze
Meer over reintegratie
Artikelen
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo